om mig

jeg er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole som Medietilrettelægger. Før den tid har jeg lært mig selv – hmm – hvad skal jeg sige? Ret meget. 

Jeg købte mit første kamera i 2012 til 2000 kr. på dba. Jeg manglede at købe et objektiv, som betød, at kameraet ikke kunne bruges endnu. Det opdagede jeg altså først da jeg stod med kameraet i hånden. Ups. 

Hvorfor skriver jeg det til dig? Fordi det skal fortælle dig hvordan jeg tilgår processer; et step af gangen for det er sådan jeg er blevet klog på mit felt. 

I dag har jeg heldigvis styr på tingene og fotograferer bryllupper for privatkunder og producerer autentisk, effektivt content til erhvervskunder. Mest de små og mellemstore virksomheder. For mig er det guld, når jeg ser et brudepar smile over deres parbilleder og når en firmaejer modtager mere opmærksomhed online.

 

hvad jeg kan

Jeg har færdigheder indenfor fotografering og videoproduktion. Det betyder at jeg kan føre produktioner fra start til slutfasen. 

Jeg har færdigheder i konceptudvikling og værtsskab samt formidling på video. Målgrupper og interviews har ligeså min interesse og er også en færdighed hos mig. 

vil du se hvad jeg har lavet?

find mig via kontakt

Copyright Hauritz Media 2016-2024 | CVR 40953299 | kontakt@hauritzmedia.dk